2015

11 dagar in på det nya året och allt är bitterljuvt. Vad vill jag få ut av det här året? Jag har absolut några idéer som jag vill sätta i rullning. Men det absolut viktigaste jag ska göra detta år är att lägga fokus på mig! Jag ska göra det jag mår bra av, det som gör mig lycklig och göra mitt bästa. Förra året va verkligen lärorikt måste jag säga. Men det jag verkligen tar med mig är dem stunderna där jag mådde som bäst. Dom stunderna gjorde jag de som jag mådde bra av. Jag måste hålla i det detta år. Om det är något som tynger ner mig och drar ner mig, ska jag antingen klippa banden eller konfrontera det. Jag ska inte sitta på min lilla rumpa och rulla tummarna och vänta på att någon annan ska lösa eller ta hand om mina känslor och funderingar.
 
Jag ska börja njuta av mitt liv och inte stressa igenom det. Jag ska njuta av tiden med mina vänner och verkligen uppskatta dom och tiden vi tillbringar tillsammans. Det är dom som tar mig igenom livet och säger till när jag är för mycket "all over the place". Något jag måste lära mig också är att det är kvalitet som räknas och inte kvantitet. Man/jag kan inte vara överallt hela tiden, och man gör tid för dom som vill ha den och uppskattar den. 
 
Fasiken jag tror att 2015 kan bli väldigt intressant! Dags att ta tag i saker och inte bara soffa dem under mattan. Jag vill inte vara en klyscha men fan det här året ska fan bli helt underbat och otroligt! 
 
 
Life | | Kommentera |
Upp