Inspirationskälla

Jag har haft turen att dejta två killar (olika tillfällen) som har fått mig att se på mitt liv annorlunda. Båda killarna är personer som verkligen lever i nuet och gör det mesta av livet. När dom har pratat om livet så har bara suttit och nickat utan att riktigt lyssna. Men den senaste killen har verkligen fått mig att förstå att livet är nu inte en vecka fram utan NU. Varför skjuta upp på saker hela tiden? Varför inte bara go for it? Ja varför inte?

Jag har planer, jag drömmer och ser ett liv jag vill leva, varför inte bara tag i de och köra på?! De är de jag ska göra! Känner att de är min tur att njuta av livet och må bra!! Är så tacksam att dom dunkat in de i mitt huvud haha!
Ha ett mål och jobba mot de, men jag får inte glömma att njuta av livet på resan mot målet! De har tagit ett tag för mig att verkligen inse vad dom har snackat om, men bättre sent än aldrig!

Det är så svårt att förklara hur jag känner och vad jag menar för man måste bara inse det i sin egna takt. Men när man förstår så är det som om 10 ton lyfter ifrån ens axlar och det känns bara underbart! Haha man låter så klyschig när man ska berätta detta!

Det som har varit har varit och det tillhör historien, det är dags att se framåt! Och dom dagar det känns tungt och jobbigt så är det bara att hålla fast vid den känslan man fick när man förstod innebörden!

Ingen kan förändra ditt liv!! Det måste du själv göra och de är så det är!

LIVET HÄR KOMMER JAG!

Life | | Kommentera |
Upp